Rólunk

Az OLC System Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég.  

Az OLC System Kft-ben egyetlen kereskedőnek és szolgáltatónak sincs tulajdonrésze, így teljes mértékben függetlenek tudunk maradni és az ügyfeleink megbízásából és érdekében önállóan tudjuk végezni tevékenységünket. Vezető munkatársaink magasan képzett kiváló szakemberek az energiaszektor minden területén, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek az állami és a versenyszférában egyaránt. Tevékenységünket az ország egész területén azonos feltételekkel végezzük. A világpiacon az elmúlt években bekövetkezett negatív változások óriási nyomással nehezednek a cégekre.

A cégek minden energiájukkal arra koncentrálnak, hogy a bevételeiket próbálják legalább szinten tartani és közben megfeledkeznek arról, hogy a nyereséget a kiadások csökkentésével is lehet növelni. Energiát minden cég használ, és mi abban segítünk, hogy ennek a költsége minél kisebb súllyal legyen jelen az önök költségvetésében.

Vállalati és intézményi ügyfeleknek kínálunk innovatív, személyre szabott megoldásokat. Szakembereink hosszú távon menedzselik ügyfeleink érdekeit a törvényi előírásoknak és a piaci változásoknak megfelelően. A tervezéstől a tanácsadáson át egészen a megbízás teljesítéséig szoros partneri kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel. Európai Uniós eszközök, módszerek és technikák segítségével szolgáljuk az érdekeiket.

Az OLC System Kft.-nek már több mint 750 elégedett ügyfele van. Évente több száz cégnek végzünk energia beszerzést, általában milliós megtakarítást elérve.

Valamennyi szolgáltatásunknak egyetlen közös célja van: ügyfeleink energiaköltségeinek csökkentése.

Legyen Ön is ügyfelünk! Megéri!

 

Vissza